Продължете към съдържанието

НОВАТА ГЕНЕРАЦИЯ НА ПЪРВОКЛАСНАТА ГРИЖА

Като много иновативни съставки, високотехнологичната активна съставка EGF (EGF = Фактор за растеж на епидермиса) има своите корени в човешката медицина. Високотехнологичната ефективна съставка имитира функцията му в кожата. EGF в кожата има значима ключова роля в регенерацията и производството на клетките, тъй като е отговорен за растежа и миграцията на клетките в кожата.

Растежния фактор като цяло има ключова роля в много процеси в тялото. Откриването на функцията и ролята на растежния фактор е било толкова  важно, че през 1986 се присъжда Нобелова награда за медицина на двамата му откриватели Стенли Коен и Рита Леви-Монталчини. И това откритие естествено е стимулирало търсенето на потенциалните ползи от  него за козметиката и козметологията.

СЪВРЕМЕННИ ПОСТИЖЕНИЯ

Науката постоянно се развива. Това особено силно се отнася за сферата на анти-ейдж разработките.

Новата ни генерация от първокласни продукти против стареене на кожата, концепцията от напреднали продукти с EGF, представлява развитие на предишните анти-ейдж серии . Иновативните подобрения комбинират водещият компонент EGF с полиглутамова киселина и новопатентования веган колаген, който е биоинжинерна алтернатива на животинския колаген.

Трите ключови съставки се допълват помежду си по един идеален начин и така създават синергичен ефект. Хидратиращият ефект от полиглутамовата киселина и веган колагенът устойчиво подобрява нивата на влага в кожата, което подпомага много от процесите, случващи се в кожата и им позволява да вървят гладко. В допълнение, регенеративните свойства  на колагена действат като бустер, който  повишава ефективността на активната съставка EGF.

Серум, 24ч крем