Продължете към съдържанието

1-ви СТЪПКИ НА МЕТОДА CELLMED

Щателното почистване на кожата е повече от въпрос на чистота. То е началото на индивидуалната програма за грижа, която цели устойчива оптимизация на вида на кожата.

Кожата на лицето е почти винаги открита. Затова тя е директно изложена на всички външни влияния – от времето, UV лъчите до замърсяванията във въздуха. И дори ако модерната грим гама е висококачествена и подхранваща, пигментите и всички отлагания от ежедневието трябва да се премахват основно всеки ден.

Почистването и пилингът създават предпоставка за ефективната грижа за лицето, защото освобождават кожата от всички отлагания, като кожни клетки, грим и вещества от околната среда, които биха натоварили кожата и биха блокирали абсорбцията на активните съставки.

Особено при прекомерно производство на себум е важно да се поддържа редовно почистване. Подобно на грима, остатъците и замърсяванията могат да се натрупат върху кожата и да предизвикат отлагането на нечистотии.

След основно почистване кожата е оптимално подготвена, а активните съставки на серумите и грижата могат да проникнат в нея и да развият своя ефект.

Почистващ флуид, Избистрящ лосион, Успокояващ гел към масло, Успокояващ лосион, Ензимен бустер пилинг, 10% AHA Пилинг тампони