Продължете към съдържанието

ЕФЕКТИВНА ГРАДИВНА ЧАСТ В КОМБИНАЦИЯТА ОТ ГРИЖИ

Категорията маски от Института BIODROGA MEDICAL INSTITUTE не само са заредени с ефективни съставки, но и предоставят многопосочни ползи, каквито само маските биха могли да дадат.

Съставките са насочени към желания ефект и проникват в кожата продължително, в рамките на само 10-15 минути. В допълнение, маските обикновено имат интензивни хидратиращи  или подхранващи свойства. Като трети аспект, времето за глезене е на сцената, което дава на душата баланс и време за отпускане. Три аспекта, които правят ритуала на маската много специален инструмент за грижа.

Маските постигат определен оклузивен ефект, който води до натрупване на влага в горния слой на кожата. Като резултат, роговия слой набъбва, което бързо увеличава абсорбиращия капацитет на кожата. Това прави маските особено ефективни.

Таргетираната употреба на маските на нашия Институт позволяват всеки кожен проблем да бъде третиран дори още по-ефективно – било то нечиста, супер чувствителна, или зряла кожа. Поради уникалното им представяне, моментално видим, но дълготраен ефект личи на кожата. Съставките на серумите са също оптимално абсорбирани в кожата.

Почистваща маска, Успокояваща маска, Хидратираща анти-ейдж маска