Продължете към съдържанието

БУСТЕР/SKIN BOOSTER/ – ТОП ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ

БУСТЕР серумите са централен елемент от нашата концепция за систематична грижа за кожата.  Серумите предлагат специфично формулирани активни съставки от наличните възможности, които са прецизно подбрани за нужното въздействие. Поради техния състав и висока концентрация на активни съставки, те допринасят възможно най-интензивно за устойчивото и трайно подобрение на състоянието на кожата.

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ БУСТЕР С КИСЕЛИНИ

БУСТЕР серумите за кожа са създадени за разрешаване на проблеми. Пептидите, витамините, антиоксидантите и високотехнологичните активни съставки, се свързват с единични киселини от базата с високо ефективни, мощни продукти и така се превръщат в ключов фактор за максимална ефективност. Специално подбраните киселини са интегрирани във всеки от нашите продукти, което прави максимално добро представянето на продукта като активен бустер.

Като цяло, разграничение трябва да правим между преобладаващо подхранващите киселини, като: хиалуронова киселина, аминокиселини и др., и ексфолиращи киселини, като напр. AHA киселини или салицилова киселина.

Вида киселина, нейната концентрация и pH на сместа са решаващи за начина на действие. Следователно, чрез подбиране на типа киселина, киселинна концентрация и pH стойност е възможно най-фино приспособяване към желания способ.

Разделяме всички продукти на следните категории:

Преобладаващо подхранващо

Успокояващо

Ексфолиращо

РЕГУЛИРАНЕ НА PH

В допълнение към киселинния пилинг, серумите играят съществена роля при регулиране на pH. „Нормалното“ pH на кожата е 4.5 to 5.8. с минимални отклонения в  pH стойностите напр., в зависимост от мястото, на което се намира кожата  (конкретната част), времето на годината или деня, както и възрастта са нормални. Въпреки това, някои кожни проблеми, като нечиста или зряла кожа могат да доведат до продължителни промени в pH. Нивата на pH стойностите могат да се повишат до 6.5. На тази промяна може да се противодейства чрез подходящи продукти като серуми с леко киселинна pH стойност. Естествената кожна бариера и нейните функции са подсилени, а микробиома на кожата е заздравен.

3% Хиалурон Комплекс Серум, 3% CBD Комплексен серум, Серум 10% Azelaic, Серум 2% BHA, Серум 20% Niacinamide, Серум с 15% Vitamin C, Серум 5% AHA, Серум с 5% Peptide, Серум с пептиди 5%, Серум с ретинол 1%