Продължете към съдържанието

24-КАРАТОВ ЗЛАТЕН ЛИСТ

ВСИЧКО, КОЕТО БЛЕСТИ Е ЗЛАТО! Златото е символът на лукса. Не само във формата на бижута, златото подчертава индивидуалната красота, но се използва и като луксозен компонент в грижата за кожата. С BIODROGA листата от 24 карата злато, оставете кожата си да се окъпе в злато и се почувствайте като кралица/крал. Този момент е едно от много специалните преживявания от портфолиото с продукти на BIODROGA, което гали душата и прави кожата да блести.

БИОДРОГА ЛУКСОЗНА ЗЛАТНА ТЕРАПИЯ – 24-КАРАТОВО ЗЛАТНО СЛИВАНЕ С ПРОДУКТИ ОТ ЛИНИЯТА ЛУКСОЗЕН ЗЛАТЕН ХАЙВЕР. BIODROGA винаги има особено разкошна програма за разпускане , когато кожата и душата заслужават допълнително внимание. Комбинацията от ценни продукти с хайвер и разкошно 24-каратово злато придава блестящ, мек блясък, вдъхновена жизненост, изгладени бръчки и усещане за интензивно подхранена кожа.

МАСАЖЕН КРЕМ

За много клиенти, успокояващият и релаксиращ масаж на лицето е частта от козметичната процедура, която най-много очакват. Но не само душата се възползва от този важен етап от терапията. Лицевите мускули се релаксират, циркулацията на кръвта в кожата се подпомага, а активните съставки на продукта за масаж проникват интензивно в кожата.

BIODROGA МАСАЖЕН КРЕМ + BIODROGA BLACK FOREST BEAUTY МАСАЖ = ПЕРФЕКТНО ДОПЪЛВАНЕ.

Масажният крем превръща “Black Forest ритуала“ в успокояващо преживяване. Благодарение на гладката кремообразна текстура, различните техники на масаж могат да се изпълняват отлично. Използваните висококачествени съставки са подходящи за всеки тип кожа, така че масажният крем може да се използва неограничено.

24 Каратово Злато, Масажен Крем