Продължете към съдържанието

НЕВИДИМО СТАРЕЕНЕ

Във всяка фаза от живота кожата има различни нужди. В началото на 20-те години кожата е в отлична форма и обикновено просто се нуждае от малко влага. С нарастване на възрастта обаче, външният вид на кожата става по-малко безупречен. Допълнително, външни влияния като околната среда, UV стреса и други стресови фактори, както и нездравословния начин на живот, оказват отрицателно въздействие върху външния вид.

Когато тенът започва да изглежда по-груб и по-неравен, а бръчките започват да се появяват, кожата се нуждае от насочена подкрепа в нейните естествени функции, защото с нарастване на възрастта собствените процеси на регенерация на кожата се забавят.

Комбинацията от високо ефективни биотехнологични съставки отговаря на нуждата от моментални и дълготрайни резултати в борбата срещу стареенето. Грижата АНТИ-ЕЙДЖ с лифтинг ефект връща младежкия блясък и намалява появата на линии и бръчки.

ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ НА ЛИНИЯТА

BLACK FOREST КОМПЛЕКС BIODROGA Black Forest копмлекс, специално разработен от нас, комбинира елементите на мистериозния и магически регион на Шварцвалд . Той се състои от екстракт от бъз, екстракт от дамска папрат и екстракт от мъхови клетки, които създават ефективна мощ за кожата. Комплексът подсилва собствената устойчивост на кожата и я подпомага в нейните естествени защитни функции срещу градските агресори. Тяхната способност за адаптиране към околната среда като например: стрес от климата (горещ, влажен, студен или сух климат) се подобрява. Нашият Black Forest  комплекс оптимизира влагата в кожата, успокоява я, балансира я, подпомага нейното възстановяване и в същото време и придава специална енергия, която може да се открие само в Шварцвалд. Кожата получава младежка жизненост и сияние.

КОЕНЗИМ Q10 е вещество, което се произвежда естествено в тялото и се среща във всички живи клетки.

С нарастване на възрастта концентрацията на Q10 в кожата намалява, което води до намаляване на производството на енергия в митохондриите, както и на антиоксидативната защита. Функциите на клетките и тъканите намаляват, видими са признаците на стареене на кожата. Q10 действа като антиоксидант и се бори със свободните радикали, защитавайки кожата от оксидативен стрес. Стареенето на кожата се забавя.

INSTANT LIFT COMPLEX е композиция от специален КОМПЛЕКС ЗА СТЯГАНЕ, разработен ексклузивно за BIODROGA, и високоефективни ПЕПТИДИ ЗА МОЩ.

Комплексът за стягане съдържа комбинация от различни растителни активни съставки като полифенола силимарин и изофлавона генистеин от соевото зърно, допълнени с антиоксиданти карнозин и токоферол. Тези компоненти на съставките са липозомно капсулирани, като се гарантира висока стабилност и подобрена проникваемост.

Ефектите на Комплекса за стягане се увеличаватват специално от два много ефективни противостареещи пептида. Тези пептиди стимулират синтеза на колаген, като така подсилват плътността и организацията на екстрацелуларната мрежа на кожата. Бръчките се намаляват. Кожата придобива стегнатост и плътност. 

BIOSACCHARIDE GUM-1 е биотехнологично произведен захарен полимер, който може да увеличи съдържанието на влага в кожата многократно в кратък период от време. Той има дълготраен хидратиращ ефект. Кожата се чувства по-мека и по-гъвкава, и усещанията на напрежение се намаляват, създавайки общо спокойно, приятно усещане. Допълнително, захарният полимер има успокояващ ефект върху раздразнената кожа. Той формира защитно и хидратиращо покритие на повърхността на кожата, което отговаря за намаляването на бръчките и линиите.

СЕРУМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ, 24ч Грижа, 24ч Грижа с богата текстура