Продължете към съдържанието

НАЙ-ЦЕННОТО ИЗКУШЕНИЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО НА BIODROGA

Кой казва, че не можеш да подобриш всекидневието си с малко лукс? Особено когато изискания и разкрасителен ритуал не само гали душата и подобрява отношението към живота, но и предоставя качествено време за себе си и има положителен ефект върху външния вид. Затова, високоефективни съставки, комбинирани с неустоими компоненти на лукса и съблазнителен аромат, са най-добрият начин да се поглезите и да се поггрижите за кожата си.

Нашият изискан крем High Performance Cream от ПРЕМИУМ СЕЛЕКЦИЯ е истинско бижу и творение от луксозен клас, което отговаря на всички желания за грижа. Изключителната плътност на активните съставки в тази луксозна текстура осигурява неповторимо усещане на кожата. Деликатно бляскавите прахове от 24-каратово злато, високоефективни хай-тек компоненти и пудрена ароматна композиция докосват всички сетива и излъчват чист лукс.

Дори производителността на активните съставки от висок клас не отстъпва пред разкошното преживяване с видим и осезаем анти-ейдж ефект! По-плътна кожа, пълна с еластичност, изгладени бръчки и свеж, витализиран тен са резултатът, който се отразява от огледалото.

Високоефективен крем