Продължете към съдържанието

BLACK FOREST SPRAY

ПРИРОДНИТЕ СИЛИ НА BLACK FOREST SPRAY, ОБЕДИНЕНИ В ЕДИН КОМПЛЕКС

В уникалната ни активна формула, комбинираме екстракти от шипка, папрат и мъх. Този комплекс действа синергично, балансира,  заздравява и регенерира кожата и я обогатява с допълнителна порция влага.

Спреят Black Forest съдържа най-висока концентрация от всички продукти на BIODROGA BIOSCIENCE INSTITUT и следователно концентрираната активна сила на нашия Black Forest комплекс. Затова той е нашият личен „продукт герой“ и е абсолютно необходим за всяка кожа.

ЦВЯТ ОТ БЪЗ – Нашият екстракт от бъз активно овлажнява и подпомага регенерацията на стресираната кожа.

МЪХЪТ – Нашият екстракт от мъх подпомага БАРИЕРНАТА ФУНКЦИЯ на кожата и засилва нейната УСТОЙЧИВОСТ, което и позволява по-добре да се адаптира към всички климатични условия.

ПАПРАТ – Нашият екстракт от папрат има силно изразен балансиращ ефект.

СЪВЕТИ

Съхранявайте спрея Black Forest в хладилника и го ползвайте в сутрешния ритуал като последна стъпка.

Стресирани от офисния живот? Отпуснете се в стола си, затворете очи, разпръскайте спрея Black Forest и се потопете в мислите за Шварцвалд за 5 минути. След това е много по-лесно да продължите работата с нова енергия.

Пътувате? Няма проблем – спреят Black Forest се побира перфектно в ръчния багаж и може да облекчи чакането на летището или дългото пътуване с кола.

Перфектно освежаване в горещите летни дни.

Тежки крака? Независимо дали става въпрос за отекли летни крака или намръзнали през зимата, спреят Black Forest осигурява свежест и облекчава уморените крака.

Просто така – защото подсладява ежедневието и подхранва кожата, като я балансира.