Продължете към съдържанието

АКЦЕНТ С РАЗКРАСЯВАЩ ХАРАКТЕР

Маските са вечният класически продукт сред специализираните средства за красота. И това има своята причина. Освен тяхната неоспорима ефективност, те действат и отпускащо.

Какво прави маската толкова ефективна? Маските се нанасят на дебел слой. Под този дебел слой се образува влажен запечатващ слой, който придава мекота на роговия слой. Това, от своя страна, подпомага усвояването на активните вещества в епидермиса. Освен това, маските са истински мултифункционални: защото освобождават своята активна сила в кожата в рамките на 10 минути.

Освен това имат изключително благотворно действие. След нанасянето на маската кожата се чувства изключително поддържана. Тя е перфектно хидратирана и подхранена и се показва в най-добрата си форма – точно като след релаксираща почивка.

Без значение дали маската се използва като разкошно изживяване или като подмладяващ бустер при специални поводи, когато кожата е особено стресирана, например след почивка на плажа, – кожата е видимо и осезаемо доволна. Особено при редовна употреба.

Силно хидратираща маска и Усилена лифтинг маска