Продължете към съдържанието

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Възстановителната способност и регенеративната сила – незаменими елементи в борбата със стареенето. „Кожата не забравя нищо“. Този казус е една от абсолютните мъдрости свързани с кожата. Това се дължи на факта, че нашата кожа е изложена на множество околни влияния като UV лъчения, замърсявания, фини прахови частици и оксидационни процеси, особено през деня. Тези фактори имат продължителен негативен ефект, причиняват по-бързо стареене на кожата и могат да причинят клетъчна увреда в дългосрочен план. През нощта кожата разгръща своите естествени механизми за възстановяване, за да се възстанови и регенерира от стресовете през деня. Съставките, които подпомагат възстановяването и регенерацията, могат да ги подкрепят в тези функции. По този начин тя може да забрави един или друг стресов момент от ежедневието.

ЗАЩИТА

Слънцезащитен фактор и защитни съставки – тайната формула за здрава и млада кожа. Мнозина вярват, че трябва да се защитавате от UV лъчъчение само когато сте изложени на силно слънце, например по време на морска почивка. Но това е голяма грешка: UV лъчите действат върху кожата 365 дни в годината – дори през есента, зимата и когато небето е облачно. Те проявяват ефекта си всеки ден в ежедневието ни, особено ако прекарваме много време на открито. Но дори и в „затвореното пространство“ нашата кожа не е напълно защитена. UV лъчите проникват през стъклата на прозорците. Според експертни оценки, UV светлината е отговорна за голяма част от процесите на стареене на кожата. Така нареченото фотостареене може да причини по-бързо стареене на кожата, да насърчи образуването на бръчки и хиперпигментация и да повлияе негативно на плътността и еластичността на кожата.

Ежедневната употреба на продукт със слънцезащитен фактор предоставя на кожата допълнителна защита в ежедневието. Нивото на слънцезащитния фактор винаги трябва да се адаптира към обстоятелствата. Създаден със съставки, които защитават кожата от загуба на влага или негативните ефекти на свободните радикали. За перфектна обща защита, UV филтрите се комбинират със защитни антиоксиданти и мощни съставки, които подпомагат собствената устойчивост на кожата.

ВЪЗСТАНИВЯВАНЕ И ЗАЩИТА

Специалната грижа от линията Repair & Protect комбинира елементите на защитата на кожата и възстановителната и сила. Това я прави уникална грижа за защита срещу преждевременното стареене. Тя подпомага възстановяването от UV лъчението  и уврежданията на кожата, причинени от околната среда, защитава от оксидативен стрес и предотвратява развитието на хиперпигментация.

Всекидневна защита SPF 20 и Нощен крем за възстановяване