Продължете към съдържанието

БАВНО СТАРЕЕНЕ ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

На млада възраст нашата кожа произвежда нови клетки самостоятелно и редовно. Това се нарича епидермална промяна, която осигурява обновяването на клетките на епидермиса приблизително на всеки 28 дни. В дермата кожата редовно произвежда колаген, еластин и други вещества, важни за нейната структура, като хиалуроновата киселина. Подкожната мазнина образува мастната свързваща тъкан на кожата, която съхранява ценна енергия и придава допълнителен обем и плътност. В кожата се извършват много различни метаболитни процеси, с пълна скорост се осигурява добро кръвообращение и бързо заздравяването на раните.

Вече от 25-годишна възраст кожата започва да старее. Постепенно нейните естествени процеси, които са поддържали кожата млада и свежа, се забавят. Метаболизмът и обновяването на клетките протичат по-бавно, кръвообращението се забавя, а младежкият естествен блясък изчезва. Първите видими признаци на стареене се появяват постепенно. Те включват, преди всичко, малки сухи бръчки, които вече не искат да изчезнат, както и появата на първите мимически линии.

Добрата новина? BIODROGA има перфектната грижа, от която кожата се нуждае. Сега е перфектното време да й осигурите първите нежни активни съставки против стареене, за да предотвратите и ефективно да се противопоставите на развитието на прогресивните симптоми на стареенето на кожата. Тъй като определено е много по-трудно да се обърнат вече съществуващи признаци на стареене, е по-разумно да се забави началото на признаците на стареене. Вече е факт, че науката говори за Умно стареене или Бавно стареене! И никога не може да започнете достатъчно рано.

24ч Грижа и 24ч Грижа с богата текстура