Продукти

CLEANSING LINE – ПОЧИСТВАЩА СЕРИЯ

cleansing LineСистема за почистване.

Отделете време за ежедневният си сутришен и вечерен почистващ ритуал, за да се чувствате чисти и добре поддържани. И за подготвяне на кожата за последваща грижа. Различните почистващи продукти се избират в зависимост от вашия тип кожа.

 

 

PURAN FORMULA – ИЗЧИСТВАЩА ФОРМУЛА

Puran

Система за нечиста кожа.

Чисто и просто – толкова чист и свеж като планински ручей! Кондиционирана със система, която дава на кожата естествена защита, възстановява нейното равновесие и придава тен, на който можете да се радвате.

 

 

 

OXYGEN FORMULA – КИСЛОРОДНА ФОРМУЛА

OxygenСистема за кожа с дефицит на кислород.

Жизненост като свеж полъх! С тази грижа, кожата ви отново може да диша свободно, след като твърде малкото кислород я е направила да изглежда уморена и бледа. С тази формула първите фини бръчици нямат шанс. Изберете вашата индивидуална грижа в зависимост от типа кожа.

 

 

INTENSE MOISTURE FORMULA – ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ

IntenseMoistureРеволюция в хидратирането на кожата.

Иновативните съставки на INTENSE MOISTURE FORMULA стимулират аквапорините в рамките на кожата. Аквапорините са протеини, които образуват канали в клетъчната мембрана и контролират транспортирането на вода в кожата. Откриването на аквапорините е наградено през 2003 г. с Нобелова награда.

Проводимостта на водата от аквапорините възлиза на до 3 млрд. молекули в секунда. Това позволява увеличаване на влагата, достигаща в горните слоеве на кожата.

Същевременно кожата е снабдена с влага отвън, капацитетът на хидратиращите връзки се увеличава и кожата е защитена срещу сухота.

Тази иновативна концепция стимулира естествените механизми на хидратация на кожата  – двоен ефект за перфектна хидратация отвътре и отвън.

 

REPAIR +CELL PROTECTION FORMULA – ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ФОРМУЛА

Repair+CellСистема за бледа, стресирана кожа

С троен ефект: Възстановяване, UV анти-стрес и против бръчки. С течение на времето регенеративния капацитет на кожата намалява. Слънчевата светлина, по мнение на експертите, е отговорна за над 70 % от всички стареещи процеси. REPAIR + CELL PROTECTION  действа срещу светлината, предизвикваща стареене на кожата, стресирана от UV радиацията и екстремните климатични условия. Резултатът е впечатляващ: видим анти-бръчки ефект. Кожата изглежда по-дълго млада и свежа и видимо по-жизнена. Нещо повече: защита и превенция, за в бъдеще на вашата кожа.

 

ALPHA-ENERGIZING FORMULA / Pre-Age – АЛФА-ЕНЕРГИЗИРАЩА ФОРМУЛА/ Превенция против стареене

Alpha-EnergizingТон и устойчивост за кожата – ден след ден.

Спортн свежа линия с безкрайна енергизираща формула. Грижа за кожата, която ще ви поддържа млада. Запазва свежестта на кожата и по-младежкият й вид, както днес, така и в бъдеще.

 

 

 

ANTI-AGE CELL FORMULA  – ПРОТИВОСТАРЕЕЩА ГРИЖА С ЯБЪЛКОВИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

Anti-Age-Cell_FormulaСистемата за взискателна кожа.

ЯБЪЛКОВИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ НАМАЛЯВАТ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА!

Anti-Age Cell Formula е базирана на най- новите познати, що се отнася до кожата, стволови клетки и работи там, където стареенето на кожата произлиза. Въз основа на тази иновативна комбинация от растителни стволови клетки и допълнителните високо ефективни съставки, тази нова линия грижа за кожата предлага максимален Anti-Age ефект.

 

AGE PERFORMANCE FORMULA  – ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ГРИЖА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Age_Performance-49a88797Красота и харизма на всяка възраст.

Тази глезеща грижа, специално разработен за нуждите на много зряла кожа, предлага ненадмината грижа и комфорт. Кожата ви ще се чувства чудесно еластична и ще има по-блестящ, здрав и положителен вид. Ще си възвърне плътността, еластичността и устойчивостта. Деликатната формула със сензационен аромат на практика се разтапя върху кожата и придава един миг чувство за благосъстояние. За плътна, стегната кожа и копринен, перфектно поддържан, сияен  вид.

 

GOLDEN CAVIAR BY BIODROGA / Premium – ЗЛАТЕН ХАЙВЕР ПРЕМИУМ

Луксозна мощнa грижа за перфектна кожаGolden_Caviar-7c2577c6

Допълнителната порция лукс, който глези кожата ви отлично. Скъпоценният екстракт от хайвер, съществените витамини и висококачествени минерали в най-чистата, най-концентрирана форма придават усещане за съвършена грижа. Прахообразните розови ухания ви обгръщат в ефирен воал от аромат. Насладете се на усещането, че третирате себе си с най-доброто.

 

MEDIC SKIN BY BIODROGA / Premium – СЕРИЯ ЗА МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА ПРЕМИУМ

medic-skinПовече от просто козметика, Medic Skin е концепция за подновяване и защита на кожата ви. Има изключителна био-съвместимост и е без аромат, оцветители, консерванти и емулгатори. Medic Skin е подходящ за много чувствителна, небалансирана кожа, за хора, страдащи от дерматит, след операция, включително лазерни и дълбоки пилинги. Той е високо ефективен овлажнител за много сухи, много чувствителни типове кожа.

 

SENSITIVE FORMULA – ФОРМУЛА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Sensitive Formula(1)Особено деликатните текстури успокояват, предпазват и подобряват състоянието на кожата. Те подкрепят неговата устойчивост и намаляват раздразненията и зачервяването. В допълнение, тази нежна грижа балансира липидния слой и нивото на влажност на кожата, оставяйки приятно усещане.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *